Pizzachef - De nieuwe generatie

Als medewerker van La Casa della Pizza strijd je tegen je collega’s. Je bewijst de pizzachef dat jij de geschikte opvolger bent door het meeste geld binnen te halen. Jij mag dan het felbegeerde pizzabakkersschort overnemen en jezelf de nieuwe pizzachef noemen!

Het familiebordspel Pizzachef – De nieuwe generatie is geschikt voor 1 tot 4 spelers. Vanaf 5 augustus zal onze Kickstarter-campagne live zijn. Door ons te backen zul je als één van de eersten dit leuke pizzaspel spelen én steun je een kleine, zelfstandige bordspellenuitgever.

Uitbreiding Pizzachef - De slinkse chef

De Slinkse Chef is een uitbreiding voor het bordspel Pizzachef. Hierin krijg je extra mogelijkheden om de andere spelers dwars te zitten. De nieuwe chefnotities en missies bieden nog meer interactie en speelplezier, en de nieuwe scenario’s zetten soms het spel volledig op zijn kop. Bij elk scenario van La Casa dello Chef hoort een extra of aangepaste spelregel die het hele spel geldt – zo is geen potje hetzelfde! 

Nieuw bij Kickstarter?

Kickstarter is een platform voor crowdfunding. Als je ons project wilt steunen, kun je kiezen uit één van de pakketen, zoals het spel met of zonder uitbreiding. Door de campagne zijn we in staat ons spel en de uitbreiding zowel in het Nederlands als Engels te laten produceren. Wanneer we de spellen ontvangen, ontvang jij kort daarop de gekozen beloning (het spel en evt. de uitbreiding als je daarvoor kiest). Slaagt de campagne niet? Er worden voor jou dan geen kosten in rekening gebracht.

Winkelwagen